Direct contact? startalmere@gmail.com

HomeTarieven en werkwijze

Tarieven en werkwijze

Starters

Het gratis intake gesprek van ongeveer een uur geeft al antwoord op de vraag of het idee voor een nieuw bedrijf kans maakt  en wat er verder in volgorde van belangrijkheid moet gebeuren.

MKB ondernemers die behoefte hebben aan een klankbord

Voor ondernemers die behoefte hebben aan een klankbord wordt direct duidelijk of mogelijk toekomstige gesprekken zullen bijdragen aan een verbeterde  strategie  en mogelijke omzet verhoging Als blijkt dat de toekomst er niet rooskleurig uitziet kijken we  welke noodzakelijke  verbeteringen   kunnen worden uitgevoerd waarbij het tij nog te keren is

Tarieven

Het intake gesprek van ongeveer een uur is natuurlijk gratis.

Wilt u doorgaan met ons dan brengen we een offerte  uit waarbij we omschrijven wat u mag verwachten in welke tijdsframe en wat de kosten zijn. Als U akkoord gaat, gaan we aan de slag.

Afhankelijk van onze inschatting van de werkzaamheden kunt u kiezen uit een vast bedrag van € 200,- dan wel een uurtarief van maximaal € 85,- per uur.

Abonnement

Na het beëindigen van de initiële opdracht bieden wij de mogelijkheid om een (onderhouds) abonnement af te sluiten. U hebt de keuze uit 5 of 8 gesprekken (1,5 uur maximaal) over een periode van in principe 12 maanden.

Abonnementen kosten € 75,- per maand

Prijzen zijn incl. BTW en inclusief km kosten binnen Almere, de KOR regeling is van toepassing. Deze prijzen gelden vanaf 1 maart 2022.

Geen dikke rapporten wel praktische handreikingen waar je direct mee aan de slag kunt

Contact opnemen