Direct contact? startalmere@gmail.com

HomePublicatiesNieuw Startersloket & Adviescentrum Almere Flev...

Nieuw Startersloket & Adviescentrum Almere Flevoland

Persbericht

1 september 2020

Startersloket & Adviescentrum Almere Flevoland is een nieuw bedrijf in Almere met twee duidelijke visies: startende ondernemers adviseren en MKB-ondernemers steunen. 

Vincent van Wulfen, oprichter van Startersloket & Adviescentrum: “Het gaat mij er om mijn brede en vooral praktische kennis en ervaring te delen met degenen die de durf hebben, om zeker in deze coronatijd, een bedrijf te starten. Het gratis intakegesprek van ongeveer een uur geeft meestal een redelijk inzicht waarmee ik klant kan helpen. De starter kan ik meestal al antwoord op de vraag  geven of zijn idee voor een nieuw bedrijf kans maakt, waar hij of zij op moet letten  en wat er verder in volgorde van belangrijkheid moet gebeuren.”

Over de kosten van het vervolgtraject zegt Van Wulfen: “Starters moeten goed op alle uitgaven letten dus is een beperkt bedrag wel een maximum om in eerste instantie tot een  bevredigend resultaat te komen. Voor MKB bedrijven die al enige tijd ondernemen is een passend uurtarief, dat geldt ook voor de ondernemers die een mogelijk faillissement willen voorkomen.”

Van Wulfen heeft in zijn loopbaan onder meer gewerkt  bij Philips, Jacht- en Scheepsbouwwerf Polaris en het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.

Meer informatie is te vinden op: www.startersloketalmere.nl
Mail : startalamere@gmail.com
Mob 06 22 59 08 33