Direct contact? startalmere@gmail.com

HomeKlankbord

Klankbord

Dat je nogal eens alleen komt te staan bij het nemen van cruciale beslissingen is niet te voorkomen want zoveel hoofden zoveel zinnen zegt het spreekwoord.

Herken je dit?

Je moet een lastige keuze maken en je loopt al langere tijd rond met ideeën maar je weet nog niet welk besluit je moet nemen? Je hebt al wel met mensen om je heen gespard maar die mensen hebben vaak ook een belang bij jouw besluit.

Eigenlijk heb je behoefte aan een onafhankelijke sparringpartner. Iemand met verstand van zaken die met jou meedenkt, zonder dat hij er een belang bij heeft.

Bij ons kan je terecht voor een onafhankelijk klankbord. Wij kijken met je mee, geven je nieuwe benaderingen en toetsen je ideeën en waarschuwen waar nodig. En nee wij weten ook niet alles maar weten door onze jarenlange ervaring wel waar je de kennis kunt halen.

Samen bepalen we de adviesroute en het benodigde aantal gesprekken. Natuurlijk wordt jouw bedrijfsinformatie strikt vertrouwelijk behandeld. Wij staan je persoonlijk bij en adviseren, maar als ondernemer neem je zelf de beslissingen. De regie houd jij in handen.

Interesse?

Neem even contact met ons op en wij informeren je over mogelijkheden.

Contact opnemen